Pokorně nalezněte v sobě skrytý dar. Tento rok se nám přemění ohnivá Opice v jinového, ohnivého Kohouta. Kohout se přesně narodí 28.1.2017 a oproti jangové, ohnivé opici, bude rok 2017 jemnějším zpestřením ohně. Energie aktivity neposedné, nevyzpytatelné ohnivé opice bude přetrvávat i v tomto roce pestrobarevného Kohouta, ale vše bude probíhat jemnější formou. Pozor však na přílišnou důvěřivost, pýchu a přeceňování vlastní osobnosti.

Nepokoušejte se určitě o spekulativní podnikání. Spíše se zjemňujte, prohlubujte a rozšiřujte své možnosti působení ve všech směrech. Tento rok bychom měli být vnímaví, milí a přátelští, protože jedině tak v sobě můžeme objevit možná ještě nepoznané, v čem jsme tento život opravdu jedineční a pro co máme talent. A to je dar!

Kohout je vždy rád, když je středem pozornosti, snaží se bavit své přátele, miluje nová poznání a setkání s novými lidmi, tudíž bychom se tento rok měli vyvarovat tomu, abychom za každou cenu byli vidět na veřejnosti a ukazovali všechna svá moudra. Pokud
už nějaká moudra budeme předávat, vždy bychom je měli sdělovat skupině či jednotlivci, kteří o to mají zájem. Měli bychom moudra říkat s pokorou a opatrností, jaké slova používáme, abychom zbytečně neublížili, protože kohout může, i když nechtěně ublížit i jednoduchým slovem.

Nezakládejme si tento rok na tom, že vše musí být krásné, dokonalé a blýskavé, tak jak to má kohout rád, ale nechme vše přirozeně plynout, protože jedině tak si to vše najde svoji správnou cestičku. Kohout se aktivně zajímá o módu a design, proto by se tento rok mělo dařit designérům a všem, kteří se věnují módě. Proto, aby se jim opravdu dařilo, musí zvládnout pýchu a nesmí se naparovat před ostatními a soutěžit, ať už sami se sebou nebo s okolím. Tento rok by všichni lidé měli být pokorní a naslouchat ostatním a nepřít se s ostatními, jen kvůli tomu, že mají jiný názor!

V roce 2017 bychom se měli naučit chválit nejen sami sebe, ale i ostatní a kritiku si schovat na později, nebo ji nejlépe ze svého života úplně vypustit a přeměnit v moudré rady, pochopení a lásku. Dále bychom neměli opakovat chybu kohouta, který pro okolí někdy působí povrchně, přitom uvnitř to tak není, a touží po ocenění a uznání. Musíme si však uvědomit, že pokud chceme být oceňováni a uznáváni, tak je třeba vždy jít do hloubky.

Naplánujme si tento rok, čemu se chceme věnovat a to dělejme pravidelně do hloubky a nerozdělávejme deset činností, které jen naťukneme, ale nedoděláme. Pak nemůžeme objevit krásu a hlubinu jedné činnosti, která nás nesmírně obohatí a posune vřed. Určitě je vhodné moudře zvažovat, kde a za co se utratí peníze, protože ohnivý kohout neumí moc dobře hospodařit s penězi. Za to bude tento rok plný mnoha skvělých námětů na zlepšení a budeme oplývat bystrými úsudky, musíme jen radit tam, kde je rada žádaná. Držme se hesla, že nejhorší je nevyžádaná rada.

Kohoutovi nechybí soucit, moudrost a statečnost, ale musí se naučit formu projevu těchto dovedností, aby to nepůsobilo direktivně a autoritativně, ale mile a láskyplně. Kohout je také pilný a chce dokázat vždy více, než na kolik jeho síly stačí, proto dobře zvažujme, na co máme a na co ne. Měli bychom tento rok dobře rozkládat svoji energii, abychom nepocítili silný výdej a slabý příjem. Proto Vám doporučujeme si dobře naplánovat svůj rok, dělat průběžnou inventuru a sledovat, na co Vám síly stačí. Kohout je význačný v tom, že z každé situace umí vytěžit maximum, proto nám tento rok přeje, abychom ze všeho vytěžili přesně to, co potřebujeme. Stačí se jen nezaleknout a využít této situace.

Tento rok bychom dvojnásob měli být upřímní, pokorní a věrní. Pak nás kohout nebude zkoušet v různých oblastech, ale vytěžíme z tohoto roku maximum. Tento rok hledejte spíše cestu dohody než jakéhokoliv konfliktu. Jinový, ohnivý Kohout mívá také značné umělecké nadání a bývá ve svém povolání úspěšný, proto dělejte a prohlubujte vše, co Vás baví. Třeba z Vás vzniknou mistři v daném oboru a ještě se Váš talent a koníčky mohou stát Vaší prací. Pak už radost z nalezení sebe sama a své realizace můžete předávat dál a o to více radosti a dobra se Vám do života vrátí nazpět.

Přejeme Vám pro rok 2017 mnoho pokory, lásky, pochopení a ať najdete svůj dar, pokud jste to ještě nenalezli.

0
Would love your thoughts, please comment.x